sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Tietokirja

Pikkuhiljaa olen alkanut suunnittelemaan, Villa Vanillan seuraavaa huonetta... no joo onhan noissa edellisissä huoneissakin vielä kaikenlaista pientä säätöä, joka pitäis saada valmiiksi... mutta ajatukset alkaa vaan karkailla tähän seuraavaan projektiin :) (Vaikka aikas hyvin olen saanut pidettyä, että teen yhden huoneen valmiiksi, ennenkuin siirryn seuraavaan)
No joo mitään esiteltävää, ei huoneesta vielä olekaan, vaikka tapetti onkin jo yhdellä seinällä. ja takaperoisesti tuttuun tyyliini alan ensin suunnitella kalusteita, ja pikkutavaroita ennenkuin huonekaan on edes valmiina. :))

Mutta näpertely on rentouttavaa. Asiat näkee paljon selvemmin, kun rentoutuu mineilyn parissa.
Teinpäs siis tällaisen pikku kirjasen. Netistä poimin, pienentelin ja tulostin lohikäärmeiden kuvia (Osa kuvista taisi olla jotain tatuointi malleja) muutamia kankaanpalasia ja oma kätistä sepustusta. Hiukan kahvia värjäykseen ja näin syntyi pieni tietokirja.

Kirjassa on myös kuvia lohikäärmeiden anatomiasta.
Tämä kirja päätyy siis Vanillaan tulevaan salahuoneeseen, jonka suunnittelun aloitin jo silloin kun Känkkäränkän tornitaloa rakentelin. Alunperin oli tarkoitus tehdä huone vanillan eteishallin alapuolelle tulevaan tilaan ja sitä jo vuosi sitten hiukan laittelin (no nyt kova purkaminen edessä). Mutta tila tuntui kuitenkin olevan liian matala, jotta haluamani tavarat tulisivat hyvin esille, niin päädyin sitten siirtämään huoneen Vanillan ylimpään kerrokseen. Hitaasti käy rakentelu, koska minun täytyy koko ajan seisoa korkean jakkaran päällä, että yletän...kyllä vain taatusti koomisen näköistä.. :D :D
Värikästä syksyä kaikille!!

6 kommenttia:

anja kirjoitti...

Hieno tietokirja. Näyttää olevan kovin tarkkaan tutkittukin. Hmm... Liekö siellä Villa Vanillassa olevan joku salatieteisiin perehtynnyt henkilö??

Ascension kirjoitti...

Me encanta, es precioso.
besitos ascension

Unknown kirjoitti...

¡Este libro está maravilloso!
Besos Clara

ida ~ kirjoitti...

Aivan ihana! Jänskiä lohikäärmeitä.
Itse en tuollaiseen(kaan) pystyisi :D

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommeneteistanne!! :)
Ja olet Anja ihan oikeassa, juurikin tuollaista on Vanillaan tulossa ;D

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommeneteistanne!! :)
Ja olet Anja ihan oikeassa, juurikin tuollaista on Vanillaan tulossa ;D