maanantai 30. heinäkuuta 2012

Forssan markkinoiltaForssan Wanhan-ajan lelumarkkina humussa, pitkästä aikaa...ihanaa, upeaa, koukuttavaa ja hienoa kuulua tähän mineilyyn hurahtaneeseen porukkaan.

Marian kirjanjulkistamis tilaisuus oli hieno kokemus ja ilta menikin rattoisasti kirjaa lukiessa ja kuvia ihaillessa... vaikuttava kirja kaikkinensa, Marian paneutumista ja tarkkoja ohjeita ei voi kuin ihailla!

Muutamiin tuttuihinkin tuli törmättyä :) kivaa, kun joku vielä tunnistaa, vaikken olekkaan pyörinyt pitkään aikaan missään nukkis tapahtumissa.


Ja mitäpä markkinat ilman ostoksia...tai kukapa näitä voisi vastustaa. Käsittämättömällä taitureella ja tarkkuudella tehtyjä miniruokia, jotka on taiteillut Mirja Kylläpäs Villa Vanillan rouvat olleet pyörtyä ihastuksesta.


Villa Vanillan isäntä purjehtii pitkin meriä, joten onhan osuvaa, että talon pojalla on oma purjevene. (Purjevene ja aiemmassa kuvassa vilahtaneet pinsetit samasta pöydästä...olikohan Minimaailman)
Johannan taituroima on pieni kisu ja Mirkan tuo käsittämättömän pikkutarkka teepussin alunen teepusseineen.


Ihana markkina tunnelma kaikkinensa :)

6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oli kiva nähdä sinua! Heti tunnistin :) ja kiitos kauniista sanoista kirjasta :)

Lotte kirjoitti...

Kiva oli nähdä edes vilaukselta! :) Oikein onnistuneet ostokset.

Anne kirjoitti...

Mukavia ostoksia ja kyllä vaan, kirjaa lukiessa meni sitten loppu ilta - ihana!

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne! :) Kyllä oli kiva tapahtuma kaikkinensa!

- Virpi kirjoitti...

Oijoi kunpas olisin päässyt mukaan, kirjanjulkistamistilaisuus on ollut merkittävä tilaisuus! Valitettavasti Forssassa en ollut, mutta ihanaa että raportoit käynnistäsi ja hankinnoista - suloisia ostoksia!

Eliisa kirjoitti...

Voi Piipa, olisimpa ollut Forssassa. Meidän perheen lomakuviot olivat niin tiukassa tuona viikonloppuna. Olisi ollut tosi kiva nähdä pitkästä aikaa. Ja kun lukee ihmisten päivityksiä, niin huomaa, että paljonsta on jäänyt paitsi :)