torstai 8. lokakuuta 2009

William Raven

Villa Vanillakin oli vihdoista viimein saanut kauan kaivatun perheenlisäyksen. Tässä siis William Raven. William siksi, että tämä pulloposki tuo niin mieleeni nuorimmaiseni pulloposket ;D, nimi on muunnos siis hänen nimestään. Tämän nuken katseluun sitä ei kyllästy, aivan ihana siis :)

Tuohon aikaan 1700-1800 luvulla, poikalapsetkin puettiin pitkään tyttöjen vaatteisiin. Oli pitkät leningit, korsetit ja kaikki :) lasten muoti kun mukaili aikuisten vaatteita.

Pienillä vauvoilla oli koko kapalo, jonka uskottiin oikaisevan lapsen jäsenet kauniin suoriksi. Riisitauti oli kuitenkin yleinen vaiva, joten tuskimpa kapalot siinä auttoivat. Tiukassa kapalossa lapsi oli kätevä ja helposti siirreltävä paketti. Tiukassa kapalossa lapset olivat myöskin uneliaita, mikä ehkä helpotti lasten hoidossa..mene ja tiedä.

Minä en kuitenkaan halunnut tälle vaaville tiukkoja kapaloita tai tyttöjen mekkoja...oman mielen mukaanhan tätä nukkekotianikin näpertelen :) Ja jos madame Cilvia, arvostettu isoäiti toikin minulle ja tyttärelleni mieleen Joulupukin muorin :D :D :D niin tämä pikku herra on kyllä ihan selvä piparkakku poika ;D Pipari oli muuten nuorimmaiseni odotusajan nimikin...hih! :D Jep, on höperöä, tämä nukistelu ;D

Ei kommentteja: