perjantai 11. syyskuuta 2009

Tuunattu kaappi


Villa Vanillan keittiöön tarvittiin uutta apupöytä tasoa. Väliaikainen systeemi oli liian matala ja epäkäytännöllinen, tilaa tavaroille ei ollut tarpeeksi. Aikani netin kanssa tuskasteltuani ja todettuani, että sopivaa ei löydy, piti sitten alkaa tekemään kaappia itse. Koska Vanillan väki ei ainakaan lähiaikoina ole saamassa perheenlisäystä ja muutoinkin hoitopöytä tuntui turhalta kapistukselta, joutui kaappi hurjaan muodonmuutokseen ;)

Hoitopöytä osoittautui sopivaksi syvyydeltään ja korkeudeltaan, mutta muutoin aivan liian kapea. Poistin hoidopöydästä pehmusteen ja tason. Vanhasta tasosta otin mallia noihin sivuihin ja takakoristeeseen. Kansilevy, alahylly ja sivuseinä ovat balsaa. Reunat ohutta vaneria. Kaapin olen hionut ja maalannut sekä kermanvalkoisella että valkoisella. Kulutettuihin kohtiin sotkin, yllätys yllätys kaakaota..niin.. taas ;D

Verhon taakse tulee sijoittumaan likaämpäri, johon ruoantähteen yms. laitetaan. (Vielä kun oppisi tekemään hienoja kalanruotoja) Mummu sanoi kyseistä kapinetta laskiämpäriksi, mutta sellainen siis tulee tuohon hyllylle. Verhotanko on paksua rautalankaa, jonka ympärille olen liimannut tuon kankaan. Kankaan laskokset tein myös liiman avulla. Ruusukoristeet ovat niitä vanhoja tuttuja kiiltokuvia, joiden päälle sipaisin ohuelti maalia.

Ei kommentteja: