maanantai 14. syyskuuta 2009

Bella Raven


Saanko esitellä neiti Bella Raven. Jaime Ravenin vililkko sisar. Hän vilistää ympäri kartanoa kutrit hulmuten ja hymyssä suin ja mikään ei ole niin ihanaa kuin keksiä kepposia joiden uhriksi usein juron sorttinen isoveli joutuu. Tämä neiti tulistuu herkästi, jos näkee jotakuta heikompaa sorrettavan, sillä tämän hepeneistä kiinnostuneen villikon sydämessä sykkii, mitä lempein sydän. Hänellä riittää aina aikaa ystävälliseen keskusteluun vähäpätöisimmänkin palvelijan kanssa.

Vaatteita aikoinaan tehdessäni, en aluksi osannut päättää teenkö vaihdettavat, vaiko päälle liimatut vaatteet. Alusvaatteita tehdessäni ja niitä nukelle pukiessa, huomasin kuitenkin kuinka nuken vartalo nyppyyntyy, joten päädyin liimattuun versioon. Tämän asun innoittajana toimi Madame Pompadour, ajalle tyypillisen mekon selkäaosan jätin kuitenkin pois.

Nuorelle neidolle sopiva depyytti, tanssiais asu on tietenkin valkoinen.

Tähän kankaaseen kokeilin laskostamiseen hiuslakkaa. Laskoksien pysyminen oli kuitenkin vaikeaa, joten apuna käytin myöskin liimaa. Lakan avulla kuitenkin sai tuota laskeutuvuutta kankaaseen. Lakka ei myöskään tahrannut kangasta millään tavalla.

Näytänpä yhden salamallakin otetun kuvan. Tästä minulle tulee mieleen Lumikki, joka on muuten lempi satuhahmoni :) Nukkehan on Taru Astikaisen käsialaa, mutta olen vaihtanut nukelle hiukset. Alkuperäiset lyhyet ja punaiset kutrit ovat päätyneet Jonahin päähän ;)

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Oi Bella bambino vai miten se sanotaan. On todella viehko neito ja miten upea vaate hänellä onkaan!