perjantai 11. syyskuuta 2009

Käspaekka


Mineily, kaiken tohotuksen keskellä, on kyllä rentouttavaa! Nyt syntyi sitten tällainen pyyheliinanaulakko ja pyyheliinapeite siihen.

Tällainen pyyheliinateline on myöskin omassa kodissamme 1:1 koossa, jätin pois vain etureunan pyörylä kaiverrukset. Ennenaikaan pyyheliinapaikat (Kaenuulaisittain käspaekat...hih!) olivat yleisiä, kunnes niitä alettiin pitää epäpuhtaina. Kauniin pyyheliinapeiton taakse, kun voitiin kätkeä ne likaiset käsi- ja astiapyyhkeet.

Tällainen teline on ilman pyyheliinapeitettä. Materiaaleina kovaa balsaa, coctailtikku, kaksi pientä puuhelmeä, maalia ja kullan sävyisiä nuppineuloja.

Olipas hauska kokeilu tämäkin. Ensin piirsin vapaalla kädellä kaavat paperille ja niiden mukaan leikkelin balsasta palaset. Hiukan irvottaa..vaan mitä se haittaa, ensi kerralla sitten paremmin. Nämäkin olen sillä mattoveitsellä tehnyt ;D joskus pitäisi kyllä panostaa parempiin välineisiin. Mutta kun tahtoo sen hienon ja kalliin version..niin saa säästellä, niin ja aina tulee jotain (muka) tärkeämpää ostettavaa. ;D

Pyyheliinatkin tietenkin tarvitaan, mitä sitten, etteivät ne peitteen takaa lopulta näy ollenkaan :D

Olivat vain niin hauskat näperrettävät nämäkin.

Ei kommentteja: