perjantai 11. syyskuuta 2009

Kello ja takkavälineet


Kävelylenkillä voi tehdä hämmästyttäviä löytöjä..hämmästyttäviähän nämä ovat lähinnä siksi, että kanssa kävelijät hämmästelevät -"Höh miksi sinä tuonkin taskuusi noukit, mitä ihmettä sinä sillä teet?!" :D

Kerran taas kävelyllä olessani simiini sattui, kertakaikkisen loistava aarre, (kuten aina Peppi Pitkätossullekin kävi) lasten muovinen, klipsi-korvakorun osa. Niin eikös olekin selvästi kellotaulu! Söhrin hiukan maalia pintaan, lehdestä leikkasin kellotaulun, jonka päälle liimasin vielä pienen muovinpalasen "lasiksi". Punnukset ovat kaulakorun pätkä ja pari helmeä.
Nyt Villa Vanillassakin voidaan ihan rauhassa elellä sitä mennyttä aikaa :)

Tällainen tuli myöskin näperrettyä, eli parhaimmat päivänsä nähnyt takkaväline sarja keittiöön. Harja osa on vanha siveltimen pää..sopivasti musta maali oli siihen pinttynyt. Telineen alaosa on nappi, muina materiaaleina tuikkukynttilän suojusta, korunosia, rautalankaa ja helmiä. Idean poimin kirjasta Doll's house fireplaces and stoves.

Nukkekoti harrastuksen kannalta, yksi parhaista ostoksistani, taitaa olla kirpputorilta kerran ostamani pussillinen, erilaisia koruja, ketjuja ja sen sellaista pientä krääsää.

Tavarat ovat löytäneet myös paikkansa..no ne paikathan voivat tietenkin vielä muuttua... monta kertaa ;) Patalaput ja taulu killuvat hyllyn nauloissa.

Pannumyssy töröttää liedellä kahvimyllyn edessä...niin vielä puuttuu se kahvipannu :)

keittokirja on uudella apupöydällä ja matto löysi paikkansa, tiskialtaan edestä.

Takkavälineet ovat tietenkin takan vieressä.

Ei kommentteja: