perjantai 11. syyskuuta 2009

Sipuleita ja sipulipussi


Lämmin sipulimaito tepsii flunssaan ja jottei Villa Vanillan väki alkaisi potea sairauksia, täytyi heillekin väkertää sipuleita.
Nämä ovat kylläkin valkosipuleita. Eivät massasta tai savesta tehtyjä, vaan oikeasta valkosipulin kuoresta ja styrox-rakeista. :D Sipulinkuoria olen käyttänyt ennenkin, silloin ihan ensimmäiseen arvontapalkintoon tekemääni Amaryllikseen, kukan sipuli oli savea ja oikeaa sipulinkuorta :)


Sipulit tarvitsevat paikan, jossa niitä on kätevä kuivata ja säilyttää. Meninpä sitten, taas sieltä mistä aita on matalin. Itseltä kun tuota virkkaustaitoa ei löydy, niin ompelin puuvilla pitsin pätkän tötteröksi. Ylä- ja alapäähän kiristysnarut...no aika möhkäle tuli ;D Pitäisi tehdä hiukan kapeampi malli.


Sipuleita pussissaan.


Tässä sitten taas yksi osoitus höperyydestäni, eli tehdään ensin työllä ja vaivalla esiliina, pitseineen nappeineen kaikkineen. Rytätään se sen jälkeen poimuille :D No tämä esiliina tulee ihan seinälle, naulakkoon killumaan, ei päälle puettavaksi. Ryttäyksen tarkoitus on kuvat siis naulakossa roikkuvaa esiliinaa :D

1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Nää on mahtavat!